Με φυσική παρουσία θα διεξαχθεί το Rock and Roll Hall of Fame 2021

Τον Οκτώβριο, τα σπουδαία.

news.team
news.team

Έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο ένα χρόνο να βλέπουμε φεστιβάλ και τελετές βράβευσης να γίνονται είτε αποκλειστικά ψηφιακά, είτε σε μια υβριδική μορφή συνύπαρξης φυσικής και ψηφιακής παρουσίας.

Το Rock and Roll Hall of Fame, πάντως, σκοπεύει να κάνει τη διοργάνωση του 2021 με φυσική παρουσία.

Για την ακρίβεια, η τελετή ένταξης θα λάβει χώρα στο Κλίβελαντ στις 30 Οκτωβρίου, στη Rocket Mortgage FieldHouse Arena. Δεν έχει γίνει, βέβαια, ακόμη γνωστό το πόσος κόσμος θα παραβρεθεί -το venue έχει χωρητικότητα 20.562 ατόμων και σύμφωνα με τους τωρινούς περιορισμούς του Κλίβελαντ, σε αυτό θα μπορούν να βρεθούν μέχρι 5.140 άνθρωποι.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει τον Ιούλιο.

Ανάμεσα στους υποψήφιους για ένταξη στο Rock and Roll Hall of Fame φέτος είναι οι Jay-Z, Foo Fighters, Mary J. Blige, the Go-Go’s, Iron Maiden, Rage Against The Machine, Kate Bush.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε τη νέα εκδοχή του κομματιού από το After Hours.

O τραγουδιστής του συγκροτήματος ήταν 65 ετών.

FEATURED TODAY

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Κατευνάζουν τον ηδονισμό για να ξορκίσουν τον θάνατο, σε έναν καθοριστικό δίσκο, πίσω από το φερμουάρ του οποίου θα τους ακούμε πάντα στην πιο άμεση, ειλικρινή και (ενίοτε) ωμή πτυχή τους...

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Top