Φανταστείτε να περπατούσατε στη Νέα Υόρκη και να πετυχαίνατε μια pop-up συναυλία στη γωνία του δρόμου

Δεν πρόκειται για σενάριο της προ-Covid εποχής, αλλά γι' αυτό που θα συμβεί τo προσεχές διάστημα στο Μεγάλο Μήλο, με περισσότερα από 300 pop-up live σε κάθε γωνιά του.

news.team
news.team

Εδώ κι ένα χρόνο, η Νέα Υόρκη (και όχι μόνο) έχει μάθει να ζει με την Covid-19, πράγμα που, όπως και στον υπόλοιπο πλανήτη, έφερε ανακατατάξεις στον τρόπο που γνωρίζαμε τη ζωή ως τώρα.

Ανάμεσα στα πράγματα που (μας) έχουν λείψει όλο αυτό το διάστημα, είναι φυσικά και οι συναυλίες. Γι' αυτό, ο κυβερνήτης Andrew M. Cuomo ανακοίνωσε το πρότζεκτ NY PopsUp, με το οποίο, θα οργανωθούν περισσότερες από 300 pop-up συναυλίες στην πόλη της Νέας Υόρκης, σε πάρκα, έξω από νοσοκομεία και σε άλλες γωνιές της πόλης.

Οι συναυλίες θα ξεκινήσουν στις 20 Φεβρουαρίου και θα τρέξουν μέχρι την Ημέρα της Εργασίας (6/9) και σε αυτές θα συμμετέχουν καλλιτέχνες όπως οι Chris Rock, Amy Schumer, Alec Baldwin, Patti Smith, Q-Tip. 

Βρήκαμε έναν παραπάνω λόγο που μας κάνει να θέλουμε να βρεθούμε στη Νέα Υόρκη...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Jay Z, Foo Fighters και Tina Turner ανάμεσα στα ονόματα που τιμούνται φέτος από τον θεσμό.

Ο τραγουδιστής ήταν 85 ετών.

FEATURED TODAY

 Μουσικός, κινηματογραφιστής, εσχάτως και επιμελητής της συλλογής GOST: A Spiritual Exploration into Greek Soundtracks (1975-1989) , ο Γιάννης Βεσλεμές μιλάει στον Βασίλη Σεβδαλή για όλα όσα συμβαίνουν δημιουργικά τελευταία στο σύμπαν του.

Όσο περιμένουμε την κινηματογραφική μεταφορά του Dune, βουτάμε στις σελίδες ενός άλλου βιβλίου του Frank Herbert, της Λευκής Πανώλης, που μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και θυμίζει κάτι από τη ζωή μας τελευταία.

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Top