Αναβάλλονται τα Grammys 2021 λόγω της Covid-19

Η τελετή απονομής των βραβείων θα λάβει χώρα τον Μάρτιο.

news.team
news.team

Για τις 31 Ιανουαρίου ήταν προγραμματισμένα τα φετινά βραβεία Grammy, όμως, όπως ανακοίνωσε η Ακαδημία Ηχογραφήσεων μαζί με το  CBS, αυτά αναβάλλονται.

Έτσι τα Grammys 2021 θα διεξαχθούν τελικά στις 14 Μαρτίου. Στη σχετική ανακοίνωση διαβάζουμε: «Η επιδεινούμενη κατάσταση της Covid-19 στο Λος Άντζελες, οι επιβαρυμένες νοσοκομειακές υπηρεσίες, οι γεμάτες ΜΕΘ και η νέα κατεύθυνση από την πολιτεία και τις τοπικές αρχές, μας οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι το να αναβάλουμε το show μας είναι το σωστό. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων της μουσικής κοινότητας και των εκατοντάδων ανθρώπων που δουλεύουν ακατάπαυστα για την παραγωγή του show».

Η φετινή διεξαγωγή των Grammys θα συμμορφωθεί φυσικά με τις περιστάσεις και θα γίνει χωρίς κοινό  και υποψήφιους καλλιτέχνες, με μόνο τους παρουσιαστές και τους εμφανιζόμενους καλλιτέχνες να δίνουν το παρόν. 

 

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναπολεί τις εποχές που τα blogs καθόριζαν τις νέες μουσικές τάσεις. 

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Με την ευκαιρία της δωρεάν προβολής του Straight To You (1994), ανατρέχουμε στο σχετικό αφιέρωμα του SONIK.

Top