news.team

H Billie Eilish έχασε 100.000 followers στο Instagram και ο λόγος, από ό,τι φαίνεται, είναι ένα σκίτσο με γυναικεία στήθη που ανέβασε.

Πιο συγκεκριμένα, η Billie Eilish έκανε στα stories της το challenge "Post a picture of...", με τους fans να συμπληρώνουν στο σχετικό question box τη φωτογραφία που θέλουν να ανεβάσει η Billie Eilish. Κάποιος φαν ζήτησε από την Eilish να ανεβάσει μια φωτογραφία με κάποιο σκίτσο για το οποίο είναι πολύ περήφανη και η 19χρονη ποπ σταρ ανέβασε τη φωτογραφία με τη σελίδα ενός σημειωματάριου με ζωγραφισμένα γυναικεία στήθη και σώματα.

Μέσα σε μισή ώρα από αυτό το story, κάποια φαν παρατήρησε πως η Billie Eilish είχε χάσει 100.000 followers, πέφτοντας από τα 73 εκατομμύρια ακολούθους, στα 72.9 εκατομμύρια. Η Eilish απάντησε με ένα story στο οποίο έγραφε «Θεέ μου, είστε τόσο μωρά, έλεος».

Μπορεί να μην μπορεί να αποδειχθεί ότι το σκίτσο με τα στήθη είναι ο λόγος για αυτό, πάντως, η χρονική συγκυρία το κάνει πολύ πιθανό έως σίγουρο.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή τη στιγμή η Billie Eilish έχει και πάλι 73 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram -φανταζόμαστε, βέβαια, πως η διαφορά αυτή προέρχεται από διαφορετικούς νέους followers... 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured