Στο νέο του δίσκο, ο Madlib ενώνει δυνάμεις με τον Four Tet

Το Sound Ancestors θα κυκλοφορήσει στις αρχές της νέας χρονιάς.

news.team
news.team

Την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου ανακοίνωσε ο Madlib, στον οποίο, μάλιστα, συνεργάζεται με τον Four Tet.

Το άλμπουμ θα λέγεται Sound Acenstors και πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2021 από την Madlib Invazion. Θα είναι ένας instrumental δίσκος με beats του Madlib τα οποία στη συνέχεια δούλεψε ο Four Tet.

Όπως διαβάζουμε στα social media του Four Tet, τον οποίο πρόσφατα ακούσαμε και μαζί με τον Thom Yorke και τον Burial, αντάλλασαν εδώ και χρόνια υλικό με τον Madilib για την εν λόγω δουλειά, με τον Madlib να στέλνει στον Four Tet ιδέες, κομμάτια και λούπες, υλικό το οποίο αυτός δούλευε εκ νέου στη συνέχεια. Η ιδέα για έναν δίσκο του Madlib μόνο με beats προέκυψε...ενώ οι δύο έτρωγαν και ήθελαν να είναι ένας δίσκος με tracks τα οποία θα δίνουν μια ενιαία ροή.

FEATURED TODAY

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Κατευνάζουν τον ηδονισμό για να ξορκίσουν τον θάνατο, σε έναν καθοριστικό δίσκο, πίσω από το φερμουάρ του οποίου θα τους ακούμε πάντα στην πιο άμεση, ειλικρινή και (ενίοτε) ωμή πτυχή τους...

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Top