news.team

Με ένα νέο ep ετοιμάζεται να επιστρέψει ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού Sivert Høyem και πολύ σύντομα θα ακούσουμε το πρώτο δείγμα από αυτό.

Έτσι, το κομμάτι "Run Away" που θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου θα είναι και το πρώτο single από το ep του Νορβηγού με τίτλο Roses of Neurosis που θα βρίσκεται στα ράφια των δισκοπωλείων στις 12 Φεβρουαρίου του 2021.

Σχετικά με το νέο αυτό κομμάτι, ο Høyem σχολίασε: 

«Ηχογραφήσαμε το "Run Away" κατά τη διάρκεια μιας έντονης εβδομάδας στο στούντιο με το συγκρότημά μου τον Σεπτέμβριο.Το δουλέψαμε δύο ή τρεις φορές όλοι μαζί και στη συνέχεια χρειάστηκε να προστεθούν πολύ λίγα πράγματα. Θέλω στη μουσική μου να διατηρώ όσο το δυνατόν περισσότερο την ακατέργαστη και άμεση ατμόσφαιρα της στιγμής και να μη χασομερώ πολύ.

»Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που ήμασταν τελευταία φορά στο στούντιο όλοι μαζί, και ο εγκλεισμός των προηγούμενων μηνών μας απομόνωσε πιο πολύ από ποτέ, και πιστεύω περισσότερο καιρό από ό,τι έπρεπε και από ό, τι ήταν καλό για εμάς. Ήταν υπέροχο να παίζουμε μαζί ξανά. Αυτό εισέπραττα από όλους.

»Παρόλο που αυτό το τραγούδι γράφτηκε πριν λίγα χρόνια, και δεν έχει καμία σχέση με το lock down εξαιτίας του Covid, αισθάνομαι ότι περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο ένα συναίσθημα που βίωσα φέτος.»

Εν αναμονή, λοιπόν, του νέου κομματιού, μπορείτε να δείτε ένα teaser από την ηχογράφηση παρακάτω:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured