Μπορεί η κυκλοφορία του διπλού νέου δίσκου Cyr των Smashing Pumpkins να έχει δρομολογηθεί για τις 27 Νοεμβρίου, όμως αυτό δε σημαίνει πως ο Billy Corgan δεν έχει κι άλλα πλάνα στα σκαριά.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε σε live βίντεο στο Instagram ο αρχηγός των Smashing Pumpkins, ετοιμάζεται ένας concept δίσκος 33 κομματιών που θα είναι το sequel των Mellon Collie and the Infinite Sadness και Machina, δίσκοι που κυκλοφόρησαν πριν 25 και 20 χρόνια, αντίστοιχα. Η κυκλοφορία του άλμπουμ αυτού προβλέπεται να έρθει το 2021 μαζί με μία επετειακή περιοδεία για το Mellon Collie, όταν οι συνθήκες με τον Covid-19 το επιτρέψουν μέσα στην επόμενη χρονιά.

Ο Corgan σχολίασε για αυτή την κυκλοφορία στο Instagram live:  «Πρόκειται για το sequel των Mellon Collie και Machina. Και οι δύο αυτοί δίσκοι είχαν γραφτεί σε κονσεπτική βάση. Επομένως, αυτό θα είναι το τρίτο μέρος μιας τριλογίας ιστοριών που θα αφορούν έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα, από τον "Zero" στον "Glass" -και φυσικά, θα μάθετε ποιος είναι ο τρίτος χαρακτήρας σύντομα. Αλλά τώρα δουλεύουμε πάνω σε ένα έπος 33 κομματιών -βασικά, είναι ενός είδους ροκ όπερα- κι έχει γραφτεί εξ΄ αρχής έτσι».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured