Έχουμε το tracklist του νέου δίσκου της Ariana Grande

Και όπως φαίνεται, στο Positions θα ακούσουμε τους Weeknd, Doja Cat και Ty Dolla $ign.

news.team
news.team

Ο νέος δίσκος της Ariana Grande, Positions, βρίσκεται προ των πυλών, μιας και θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, ενώ έχουμε ακούσει ήδη το πρώτο ομώνυμο single.

Εν αναμονή λοιπόν του δίσκου, η Grande έδωσε στη δημοσιότητα και το tracklist του και σε αυτό συναντάμε τα ονόματα των Weeknd, Doja Cat και Ty Dolla $ign.

Tracklist: 

positions:

01 shut up
02 34+35
03 motive [ft. Doja Cat] 04 just like magic
05 off the table [ft. The Weeknd] 06 six thirty
07 safety net [ft. Ty Dolla $ign] 08 my hair
09 nasty
10 west side
11 love language
12 positions
13 obvious
14 pov

FEATURED TODAY

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Για όσους δε χόρτασαν με τον σωσία του Morrissey, θυμόμαστε 10 μουσικούς που πάτησαν το πόδι τους στο Springfield, για να μπλέξουν συχνά σε περιπέτειες που δεν περίμεναν.

Top