Έρχεται το ντοκιμαντέρ του Todd Haynes για τους Velvet Underground

Το ντοκιμαντέρ που θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με κομβικές προσωπικότητες της εποχής.

news.team
news.team

Το ντοκιμαντέρ του Todd Haynes για τους Velvet Underground που είχε ήδη ανακοινωθεί από το 2017 πρόκειται να κάνει τελικά πρεμιέρα στο Apple TV+ το 2021.

Στο ντοκιμαντέρ που θα έχει απλά τον τίτλο The Velvet Underground ο Haynes βάζει το χέρι του και στην παραγωγή, μαζί με τους Christine Vachon, Julie Goldman, Christopher Clements, Carolyn Hepburn και David Blackman, κάτω από τη στέγη των Polygram Entertainment, Motto Pictures, Killer Films, σε συνεργασία με την Federal Films.

Όπως διαβάζουμε στο δελτίο τύπου, το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με κομβικές προσωπικότητες της εποχής των Velvet Underground και θα είναι «ένας θησαυρός από ακυκλοφόρητες εμφανίσεις και μια πλούσια συλλογή από ηχογραφήσεις, φιλμ του Warhol και άλλη πειραματική τέχνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Jay Z, Foo Fighters και Tina Turner ανάμεσα στα ονόματα που τιμούνται φέτος από τον θεσμό.

Ο τραγουδιστής ήταν 85 ετών.

FEATURED TODAY

 Μουσικός, κινηματογραφιστής, εσχάτως και επιμελητής της συλλογής GOST: A Spiritual Exploration into Greek Soundtracks (1975-1989) , ο Γιάννης Βεσλεμές μιλάει στον Βασίλη Σεβδαλή για όλα όσα συμβαίνουν δημιουργικά τελευταία στο σύμπαν του.

Όσο περιμένουμε την κινηματογραφική μεταφορά του Dune, βουτάμε στις σελίδες ενός άλλου βιβλίου του Frank Herbert, της Λευκής Πανώλης, που μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και θυμίζει κάτι από τη ζωή μας τελευταία.

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Top