Αυτή την εβδομάδα, αν ο Tom Petty ζούσε θα έσβηνε τα 70 του κεράκια και με αυτή την αφορμή, οργανώνεται ένα livestream event με δεκάδες γνωστούς μουσικούς που θα δώσουν το παρόν, με τα έσοδα από το συγκεκριμένο event να πηγαίνουν υπέρ οργανισμών όπως οι Save Our Stages (NIVA), Arts In Medicine, Digitunity και MusiCares.

To event θα ξεκινήσει στο επίσημο site του Tom Petty, tompetty.com, στις 14:00 ώρα Ελλάδος, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και σε αυτό φυσικά θα συμμετέχει και η μπάντα του Petty, οι Heartbreakers. Ανάμεσα στα δεκάδες ονόματα που θα συμμετάσχουν βρίσκουμε αυτά των: Beck, Flaming Lips, Brandi Carlile, Foo Fighters, Gary Clark Jr., Lucinda Williams, Lukas Nelson, Margo Price, Norah Jones αλλά και...τον Adam Sandler.

Και η λίστα δεν σταματά εδώ, μιας και στα ονόματα που θα κάνουν guest εμφανίσεις περιλαμβάνονται αυτά των Eddie Vedder, Lenny Kravitz, Post Malone, Rick Rubin, αλλά και η Stevie Nicks.

Μια εξίσου μεγάλη λίστα εκλεκτών ονομάτων περιμένει και όσους επιλέξουν το ακουστικό αφιέρωμα στον Tom Petty, που θα βγει στον αέρα του SiriusXM’s Tom Petty Radio στις 11:30 ώρα Ελλάδος.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured