Δείτε το trailer για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του Bruce Springsteen

Το οποίο θα επικεντρώνεται στη δημιουργία του νέου του δίσκου, Letter To You.

news.team
news.team

Νέο δίσκο πρόκειται να ακούσουμε από τον Bruce Springsteen και την E Street Band στις 23 Οκτωβρίου, με τα πρώτα δείγματα από το Letter To You να έχουν φτάσει ήδη στα αυτιά μας -το ομώνυμο πρώτο single και το κομμάτι "Ghosts".

Πέρα από τον επερχόμενο δίσκο, ο Springsteen θα κυκλοφορήσει και ένα ντοκιμαντέρ με το ίδιο όνομα, το οποίο θα επικεντρώνεται στη δημιουργία του δίσκου. Θα κυκλοφορήσει και αυτό στις 23 Οκτωβρίου από την Apple TV+.

Ως τότε, το trailer για τον ντοκιμαντέρ έγινε διαθέσιμο και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε την εμφάνιση του ράπερ στο Saturday Night Live και τον φόρο τιμής στον αρχηγό των Nirvana.

Δε γιορτάζουμε μόνο εμείς τα γενέθλια της Vivienne Westwood με το ντοκιμαντέρ "Westwood: Punk, Icon, Activist" στο ...

Δείτε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Tonight Show.

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

Άλλωστε, με τον Jim Thompson, τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται. Θα το διαπιστώσετε και με το βιβλίο του που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και στο οποίο θα βασίζεται η επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Top