news.team

Την περασμένη εβδομάδα, οι AC/DC είχαν δώσει ένα δείγμα από ένα νέο κομμάτι με τίτλο "Shot In The Dark" και πλέον, το κομμάτι είναι διαθέσιμο.

Το νέο κομμάτι είναι και αυτό που προλογίζει την επερχόμενη δουλειά της μπάντας, Power Up, που θα είναι η νεότερη από το 2014 και το δίσκο Rock or Bust,  αλλά και η πρώτη μετά τον θάνατο του κιθαρίστα Malcolm Young -ο οποίος είχε αντικατασταθεί ήδη από τον προηγούμενο δίσκο από τον Stevie Young.

Ο Angus Young δήλωσε σχετικά με τον νέο δίσκο στο Rolling Stone:  «Αυτός ο δίσκος είναι λίγο-πολύ μια αφιέρωση στον Malcolm, τον αδερφό μου. Είναι ένας φόρος τιμής όπως ήταν το Back In Black για τον Bon Scott».

Ο Brian Johnson, επίσης, δήλωσε: «Ο Malcolm ήταν πάντα εκεί. Όπως θα έλεγε και ο Angus, η μπάντα ήταν δική του ιδέα. Όλα σε αυτή έτρεχαν μέσω αυτού. Βρισκόταν πάντα στο μυαλό και τις σκέψεις μας. Ακόμη τον βλέπω με τον δικό μου τρόπο. Ακόμη τον σκέφτομαι».

Το Power Up ηχογραφήθηκε στα τέλη του 2018 και τις αρχές του 2019, αλλά πολλά από τα κομμάτια του χρονολογούνται πίσω στο 2008 και την περίοδο του Black Ice και φέρουν την υπογραφή των αδερφών Young.

Ακούτε το "Shot In The Dark" παρακάτω:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured