Πέθανε ο Jack Sherman, κιθαρίστας στο ντεμπούτο των Red Hot Chili Peppers

Ο μουσικός που ακούσαμε στο ομώνυμο ντεμπούτο της μπάντας από το 1984 ήταν 64 ετών.

news.team
news.team

Πέθανε ο Jack Sherman και δεύτερος κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers στα 64 του χρόνια. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η μπάντα μέσα από τα social media της, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν μοναδικός τύπος και τον ευχαριστούμε για όλες τις καλές και κακές στιγμές και για όλα τα ενδιάμεσα». 

O Jack Sherman έπαιξε στο ομώνυμο ντεμπούτο των Red Hot Chili Peppers από το 1984 (στο οποίο, μάλιστα, την παραγωγή είχε αναλάβει ο Andy Gill) αλλά και στην πρώτη αμερικανική περιοδεία της μπάντας. Ο μουσικός είχε αντικαταστήσει τον Hillel Slovak -που στην πορεία, θα ξανακούγαμε στους Red Hot Chili Peppers. Ο Sherman έβαλε την συνθετική του πινελιά στο ντεμπούτο της μπάντας (που σε μεγάλο μέρος έγραψε και ο Hillel Slovak) αλλά και στον επόμενο δίσκο των RHCP, Freaky Styley.

FEATURED TODAY

Λίγο πριν απολαύσουμε το ντοκιμαντέρ Studio 54 (Πέμπτη 20/5) στο πλαίσιο του Backstage Film Festival , ανατρέχουμε στην ιστορία του είδους που δόνησε όπως κανένα τα 70s.

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής προβληματίζεται για το μέλλον της μουσικής δημοσιογραφίας.

 Μουσικός, κινηματογραφιστής, εσχάτως και επιμελητής της συλλογής GOST: A Spiritual Exploration into Greek Soundtracks (1975-1989) , ο Γιάννης Βεσλεμές μιλάει στον Βασίλη Σεβδαλή για όλα όσα συμβαίνουν δημιουργικά τελευταία στο σύμπαν του.

Top