Τίτλοι τέλους για την Burger Records

Ύστερα από καταγγελίες για σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά από εργαζόμενους και καλλιτέχνες του label.

news.team
news.team

Τίτλοι τέλους πέφτουν, όπως φαίνεται, για την Burger Records, ύστερα από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών σχετικά με το indie label.

Το περασμένο σαββατοκύριακο υπήρξαν ανώνυμες καταγγελίες κατά εργαζομένων και καλλιτεχνών της Burger Records για σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά. Το label τότε εξέδωσε ανακοίνωση πως πρόκειται να προχωρήσει σε «μείζονες δομικές αλλαγές», μεταξύ άλλων και την παραίτηση του ιδρυτή και προέδρου της εταιρείας, Lee Rickard. Ο Sean Bohrman και επίσης συνιδρητής της Burger Records, ανακοίνωσε συγχρόνως πως θα αναλάμβανε έναν μεταβατικό ρόλο στην εταιρεία.

Σήμερα (22/7), όμως, ο Bohram ανακοίνωσε πως η Burger Records θα κλείσει, τελικά, εντελώς.

Η Burger Records ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2007 στην Καλιφόρνια, συνήθιζε να βγάζει τις περισσότερες κυκλοφορίες της σε κασέτα και ο ήχος της κινούταν κυρίως ανάμεσα στην indie pop, punk και garage. 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top