news.team

Πριν ένα μήνα είχε ανακοινώσει η PJ Harvey ότι μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα επανακυκλοφορήσει όλο τον κατάλογό της σε βινύλιο μέσω των UMC/Island και Beggars.

Σκοπός αυτών των επανεκδόσεων, όπως είχαμε πει, είναι να «γιορτάσουν κάθε πλευρά της καριέρας της Harvey και να ρίξουν μια κατανοητική και ενθουσιώδη ματιά στην εξέλιξη μιας από τις πιο μοναδικές καλλιτέχνιδες της μοντέρνας εποχής».

Στις βινυλιακές επανεκδόσεις θα περιλαμβάνονται και οι δύο συνεργασίες της με τον John Parish, το Dance Hall At Louse Point του 1996 και A Woman A Man Walked By του 2009.

Ο πρώτος δίσκος της PJ Harvey που θα επανακυκλοφορήσει στις 24 Ιουλίου είναι το Dry του 1992, που μάλιστα θα είναι πρώτη φορά διαθέσιμος σε βινύλιο μετά από 20 χρόνια. Ο δίσκος θα είναι σε remastered εκδοχή και θα περιλαμβάνει και demos.

Σήμερα ανακοίνωσε και το επόμενο άλμπουμ της σειράς. Στις 21 Αυγούστου θα επανακυκλοφορήσει το Rid of Me, για πρώτη φορά μετά την πρώτη του κυκλοφορία, το 1993. Την ίδια ημέρα, θα κυκλοφορήσει και η συλλογή 4-Track Demos - και τα δύο από την UMC/Island). 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured