Δωρεάν προβολή στο Backstage Film Festival.

O Krist Novoselic επαινεί τον Donald Trump. Να και κάτι που δεν θέλαμε να ακούσουμε.

Ο πάλαι ποτέ μπασίστας των Nirvana χαρακτήρισε τα λόγια του αμερικανού προέδρου «δυνατά και άμεσα».

news.team
news.team

Σε ένα εκτενές του status στα social media του, ο Krist Novoselic δεν δίστασε να εκφράσει την υποστήριξή του στον Donald Trump, σχετικά με τις εξελίξεις που έχουν προκύψει την τελευταία εβδομάδα στις ΗΠΑ, λόγω της δολοφονίας του George Floyd. 

Ο πρώην μπασίστας των Nirvana έγραψε μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στην ομιλία που έδωσε ο Trump τη Δευτέρα 1 Ιουνίου: «Ξέρω ότι οι περισσότεροι από εσάς δεν τον αντέχετε, αλλά ο Trump τα πήγε απροσδόκητα καλά στην ομιλία του. Τα social media και η τηλεόραση αναπαράγουν εικόνες κοινωνικής διάλυσης. Συμφωνώ, ο Πρόεδρος δεν πρέπει να στείλει στρατό στις πολιτείες -και μάλλον δεν μπορεί να το κάνει νόμιμα όπως και να 'χει- ωστόσο, ο τόνος της ομιλίας του ήταν δυνατός και άμεσος».

Το μήνυμα του Novoselic ανέβηκε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, την οποία έκτοτε έχει ρυθμίσει σε ιδιωτική. Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το status του παρακάτω:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέρουμε τι θα κάνετε στις 15 Ιουνίου του 2022...

Κάτι μας λέει πως πολύ σύντομα θα μιλάνε όλοι γι' αυτή...

FEATURED TODAY

Πώς το #BookTok κάνει influencing στην εκδοτική βιομηχανία; H Τάνια Σκραπαλιώρη ψάχνει εκείνη τη γωνιά του TikTok που κάνει την Gen Z (και όχι μόνο) να σκρολάρει σε σελίδες και έξω από οθόνες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας κερνάει τα δισκάκια που τόσο περιμένετε.

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Top