Ο Eminem γιορτάζει τα 20 χρόνια του The Marshall Mathers LP

Online event για το άλμπουμ που πούλησε 1,8 εκ. αντίτυπα σε μία εβδομάδα.

news.team
news.team

20 χρόνια κλείσαμε από το The Marshall Mathers LP, ένα άλμπουμ που σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία (πούλησε 1,8 εκ. αντίτυπα μόνο την πρώτη εβδομάδα στις Η.Π.Α. και έγινε το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας στην ιστορία των αμερικάνικων charts, πριν πάρει τη θέση του το 25 της Adele) και η επέτειος αυτή θα εορταστεί με ένα online listening party

Η διαδικτυακή διοργάνωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη και θα είναι live στο Spotify. Η ώρα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, αλλά ξέρουμε ότι ο Eminem θα είναι διαθέσιμος για απαντήσεις στις ερωτήσεις που θα του υποβάλλουν οι φίλοι του. 

Σ' αυτό το άλμπουμ περιλαμβάνονται τα single "The Real Slim Shady", "Stan", "The Way I Am" και "Bitch Please II" που, μαζί με τα υπόλοιπα, θα ακουστούν στο online event της Τετάρτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Top