Εκατοντάδες Peel Sessions ελεύθερα στο Youtube, για να μην σταματήσουμε ποτέ να ακούμε καλή μουσική

Τα θρυλικά ραδιοφωνικά sessions του John Peel βρίσκονται πλέον ελεύθερα στο Youtube και περιλαμβάνουν ονόματα όπως οι Cure, David Bowie, Joy Division, Nirvana, μεταξύ πολλών άλλων.

news.team
news.team

H ραδιοφωνική εκπομπή του John Peel στο BBC Radio 1, υπήρξε ίσως η επιδραστικότερη για την ποπ και ροκ μουσική πολλών δεκαετιών που ακούστηκε στα FM.

Πέρα από τις μουσικές επιλογές του παραγωγού, σε αυτήν είχαν καθιερωθεί και τα θρυλικά Peel Sessions, με πάνω από 4000 sessions από 2000 καλλιτέχνες να έχουν ακουστεί στην εκπομπή.

Τα περισσότερα από αυτά είχαν κυκλοφορήσει ως EPs από το label του Peel, Stranger Fruit Records, όμως, πλέον, είναι πολύ εύκολο να τα βρείτε on line και δωρεάν.

Πατώντας εδώ, θα βρείτε με αλφαβητική σειρά εκατοντάδες sessions που μπορείτε να ακούσετε στο Youtube. Για να είστε σίγουροι ότι πάντα θα υπάρχει κάτι καλό για τα αυτιά σας...

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

Το φεστιβάλ έγινε την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top