Η Ariana Grande και ο Justin Bieber είναι "Stuck With U"

Ακούστε το νέο κομμάτι που κυκλοφόρησαν οι δύο ποπ σταρ για φιλανθρωπικό σκοπό.

news.team
news.team

Τις δυνάμεις τους ένωσαν δύο από τους μεγαλύτερους ποπ σταρ εκεί έξω, η Ariana Grande και ο Justin Bieber στο νέο κομμάτι "Stuck With U".

Το βίντεο για το κομμάτι κινείται στους γνωστούς καραντινικούς ρυθμούς των ημερών και σε αυτό, μεταξύ άλλων, βλέπουμε τον Michael Buble και τον Chance the Rapper.

Τα έσοδα από το κομμάτι θα διατεθούν στο First Responders Children’s Foundation για την βοήθεια παραπληγικών παιδιών, εργαζόμενων στον τομέα της υγείας, πυροσβεστών κ.ά.

Ακούτε το "Stuck With U" παρακάτω:

FEATURED TODAY

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Κατευνάζουν τον ηδονισμό για να ξορκίσουν τον θάνατο, σε έναν καθοριστικό δίσκο, πίσω από το φερμουάρ του οποίου θα τους ακούμε πάντα στην πιο άμεση, ειλικρινή και (ενίοτε) ωμή πτυχή τους...

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Top