Ποιους θα ακούσουμε στο νέο δίσκο της Lady Gaga;

Θα ακούσουμε βαρέων βαρών ονόματα στο νέο δίσκο της ποπ σταρ κι ας μην έχουμε ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

news.team
news.team

Αναμέναμε να ακούσουμε το Chromatica, το νέο δίσκο της Lady Gaga, στις 10 Απριλίου, σχέδιο που πήγε πίσω λόγω των εξελίξεων με τον Covid-19.

Μπορεί ακόμη να μην ξέρουμε πότε θα ακούσουμε τη νέα δουλειά της ποπ σταρ, ξέρουμε όμως το tracklist μαζί με μερικά βαρέων βαρών ονόματα που βλέπουμε ότι θα συμμετέχουν στον δίσκο.

Έτσι, όπως φαίνεται και από το tracklist παρακάτω, που η ίδια η Lady Gaga πόσταρε στα social media της, στο Chromatica θα ακούσουμε τον Elton John, την Ariana Grande και τις BLACKPINK,

Περιμένουμε, λοιπόν, πότε θα το ακούσουμε...

" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Chromatica ⚔️💓 #LG6

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε την εμφάνιση του ράπερ στο Saturday Night Live και τον φόρο τιμής στον αρχηγό των Nirvana.

Δε γιορτάζουμε μόνο εμείς τα γενέθλια της Vivienne Westwood με το ντοκιμαντέρ "Westwood: Punk, Icon, Activist" στο ...

Δείτε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Tonight Show.

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

Άλλωστε, με τον Jim Thompson, τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται. Θα το διαπιστώσετε και με το βιβλίο του που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και στο οποίο θα βασίζεται η επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Top