Νικήτρια στη μάχη με τον κορονοϊό η Marianne Faithfull

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά από 22 μέρες ασθένειας

news.team
news.team

Πέρασαν πάνω από δύο εβδομάδες από τότε που ανακοινώθηκε ότι η Marianne Faithfull βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Ύστερα από απομόνωση με δική της πρωτοβουλία, λόγω ενός κρυώματος, είχε εισαχθεί στις αρχές του Απριλίου στο νοσοκομείο, όπου και διαγνώστηκε θετική στον Covid-19

Η 74χρονη βρετανίδα μουσικός νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Λονδίνου και σύμφωνα με τον μάνατζέρ της, François Ravard, η τραγουδίστρια ήταν από την αρχή σε σταθερή κατάσταση και ανταποκρινόταν στη θεραπεία. 

Όπως και τις προηγούμενες φορές που αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, φαίνεται ότι και αυτή τη φορά τα κατάφερε.

Μετά από 22 ημέρες μάχης με τον ιό, η Marianne είναι υγιής και ήδη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση. Με αυτήν, η Marianne ευχαριστεί όλους όσοι τη σκέφτηκαν και της έστειλαν μηνύματα, αλλά και τους ανθρώπους του Εθνικού Συστήματος Υγείας, οι οποίοι, όπως σημείωσε, της έσωσαν τη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Top