Νικήτρια στη μάχη με τον κορονοϊό η Marianne Faithfull

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά από 22 μέρες ασθένειας

news.team
news.team

Πέρασαν πάνω από δύο εβδομάδες από τότε που ανακοινώθηκε ότι η Marianne Faithfull βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Ύστερα από απομόνωση με δική της πρωτοβουλία, λόγω ενός κρυώματος, είχε εισαχθεί στις αρχές του Απριλίου στο νοσοκομείο, όπου και διαγνώστηκε θετική στον Covid-19

Η 74χρονη βρετανίδα μουσικός νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Λονδίνου και σύμφωνα με τον μάνατζέρ της, François Ravard, η τραγουδίστρια ήταν από την αρχή σε σταθερή κατάσταση και ανταποκρινόταν στη θεραπεία. 

Όπως και τις προηγούμενες φορές που αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, φαίνεται ότι και αυτή τη φορά τα κατάφερε.

Μετά από 22 ημέρες μάχης με τον ιό, η Marianne είναι υγιής και ήδη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση. Με αυτήν, η Marianne ευχαριστεί όλους όσοι τη σκέφτηκαν και της έστειλαν μηνύματα, αλλά και τους ανθρώπους του Εθνικού Συστήματος Υγείας, οι οποίοι, όπως σημείωσε, της έσωσαν τη ζωή.

FEATURED TODAY

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Κατευνάζουν τον ηδονισμό για να ξορκίσουν τον θάνατο, σε έναν καθοριστικό δίσκο, πίσω από το φερμουάρ του οποίου θα τους ακούμε πάντα στην πιο άμεση, ειλικρινή και (ενίοτε) ωμή πτυχή τους...

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Top