Ο Justin Timberlake αποτίει φόρο τιμής στον Bill Withers

«Ένιωθα τόσο μεγάλη συγγένεια με σένα ακόμη και πριν σε γνωρίσω» έγραψε στην ανάρτησή του ο Timberlake.

news.team
news.team

Φόρο τιμής στον Bill Withers απέτισε ο Justin Timberlake στον λογαριασμό του στο Instagram. Ο θρύλος της soul έφυγε, όπως είπαμε, από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 81 χρόνων και ο Justin είπε ότι ο Withers ήταν γι' αυτόν ένα από τα μεγαλύτερα είδωλά του.

Ο Justin έχει εκφράσει εδώ και πολύ καιρό την αγάπη του για τη μουσική του Withers και στο παρελθόν είχε παραδεχθεί πως "Lovely Day" του Bill Withers αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δική του επιτυχία, "Can't Stop the Feeling".

«Μού 'μαθες τόσα πολλά για το πώς να το κρατάω απλό και αληθινό. Ένιωθα τόσο μεγάλη συγγένεια με σένα ακόμη και πριν σε γνωρίσω» έγραψε στην ανάρτησή του ο Timberlake. «Τα λόγια σου κι οι μελωδίες σου... οι συγχορδίες που τα συνόδευαν... μπήκαν μέσα στην ψυχή μου και μου μίλησαν τόσο βαθιά. Αυτό είναι που έκανε η μουσική σου. Έφερε τόσους από μας κοντύτερα σε σένα και μας έφερε όλους πιο κοντά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top