Ο Justin Timberlake αποτίει φόρο τιμής στον Bill Withers

«Ένιωθα τόσο μεγάλη συγγένεια με σένα ακόμη και πριν σε γνωρίσω» έγραψε στην ανάρτησή του ο Timberlake.

news.team
news.team

Φόρο τιμής στον Bill Withers απέτισε ο Justin Timberlake στον λογαριασμό του στο Instagram. Ο θρύλος της soul έφυγε, όπως είπαμε, από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 81 χρόνων και ο Justin είπε ότι ο Withers ήταν γι' αυτόν ένα από τα μεγαλύτερα είδωλά του.

Ο Justin έχει εκφράσει εδώ και πολύ καιρό την αγάπη του για τη μουσική του Withers και στο παρελθόν είχε παραδεχθεί πως "Lovely Day" του Bill Withers αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δική του επιτυχία, "Can't Stop the Feeling".

«Μού 'μαθες τόσα πολλά για το πώς να το κρατάω απλό και αληθινό. Ένιωθα τόσο μεγάλη συγγένεια με σένα ακόμη και πριν σε γνωρίσω» έγραψε στην ανάρτησή του ο Timberlake. «Τα λόγια σου κι οι μελωδίες σου... οι συγχορδίες που τα συνόδευαν... μπήκαν μέσα στην ψυχή μου και μου μίλησαν τόσο βαθιά. Αυτό είναι που έκανε η μουσική σου. Έφερε τόσους από μας κοντύτερα σε σένα και μας έφερε όλους πιο κοντά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο πλευρό του απεργού πείνας και δίψας Βασίλη Δημάκη βρίσκονται καλλιτέχνες και χιλιάδες κόσμος στα social media.

Ο ίδιος ήταν ο τελευταίος επιζών του First Great Sextet του Miles Davis.

Ο θεσμός φέρνει δράσεις σε αρχαιολογικούς χώρους και σε ανοιχτούς χώρους των μουσείων.

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Top
0
Shares