Αυτό είναι το sci-fi εξώφυλλο του επερχόμενου δίσκου της Lady Gaga

Μπορεί να μην έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας, έχουμε όμως το εξώφυλλο του Chromatica. Κάτι είναι κι αυτό.

news.team
news.team

Ο επερχόμενος δίσκος της Lady Gaga, Chromatica, ήταν προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου, αλλά δεν υπολόγιζε τον ξενοδόχο (= κορονοϊός).

Αφού ακούσαμε το πρώτο single, "Stupid Love", η Lady Gaga ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία του ακόλουθου δίσκου του Joanne (και του soundtrack του A Star Is Born) αναβάλλεται.

Μπορεί ακόμη να μην ξέρουμε τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας ξέρουμε όμως πως θα είναι το εξώφυλλο του δίσκου, που αποκάλυψε η ποπ σταρ στα social media της. 

Αναμονή για τα υπόλοιπα, λοιπόν..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε την εμφάνιση του ράπερ στο Saturday Night Live και τον φόρο τιμής στον αρχηγό των Nirvana.

Δε γιορτάζουμε μόνο εμείς τα γενέθλια της Vivienne Westwood με το ντοκιμαντέρ "Westwood: Punk, Icon, Activist" στο ...

Δείτε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Tonight Show.

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

Άλλωστε, με τον Jim Thompson, τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται. Θα το διαπιστώσετε και με το βιβλίο του που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και στο οποίο θα βασίζεται η επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Top