news.team

Πριν λίγο καιρό μάθαμε τα δυσάρεστα νέα που εξηγούσαν γιατί είχαμε τόσα πολλά χρόνια να ακούσουμε από την Duffy. Η τραγουδίστρια έσπασε τη σιωπή της και εξήγησε πως υπήρξε θύμα βιασμού και αυτός ήταν και ο λόγος που είχε αποσυρθεί εδώ και χρόνια από την δημόσια σφαίρα.

Τώρα, θέλοντας να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση, δημοσίευσε ένα κείμενο στην σελίδα της, όπου μιλάει με αρκετές λεπτομέρειες για το περιστατικό που τάραξε τη ζωή της. 

Η Duffy εξήγησε πως με το να κρατάει μέσα της ό,τι της συνέβη, ένιωθε σαν να «αφήνει το βιασμό να είναι παρέα της». Όπως εξήγησε «Ο βιασμός με ξεγύμνωσε από τα ανθρώπινα δικαιώματά μου και από την δυνατότητα να ζω μια αυτόνομη ζωή χωρίς φόβο. Μου έχει κλέψει ήδη το ένα τρίτο της ζωής μου».

Στο κείμενο, η μουσικός εξηγεί με πολλές λεπτομέρειες όσα ακριβώς θυμάται από την απαγωγή και το βιασμό της, ενώ λέει πως, από όταν γνωστοποίησε το συμβάν, έχει λάβει μηνύματα από άντρες και γυναίκες, επίσης θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. «Είναι ένα όπλο πολέμου. Ελπίζω κι αυτοί να βρουν το δρόμο τους και να απελευθερωθούν με τον τρόπο τους, όπως εγώ βρίσκω τον δικό μου», σχολίασε,

Η Duffy ξεκαθαρίει πως αυτή ήταν και η τελευταία φορά που μίλησε για όσα της συνέβησαν. Ολόκληρο το κείμενο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured