Αν και δεν έχουν ακόμα βρει την εμπορική επιτυχία, οι Φινλανδοί Oranssi Pazuzu κατάφεραν κατά τη δεκαετία του 2010 να ξεφύγουν από τα black metal όρια και να διευρύνουν τόσο τον ήχο τους, όσο και το κοινό τους -ιδιαίτερα με δουλειές σαν το Värähtelijä του 2016 (δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας γι' αυτό ο Χρυσόστομος Τσαπραΐλης πατώντας εδώ).

Στα 4 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει το γκρουπ εμφάνισε μόνο ένα ΕΡ (Kevät / Värimyrsky, 2017), τώρα όμως μετράει πλέον αντίστροφα για τον διάδοχο του Värähtelijä. Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, δίνεται τώρα στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Uusi Teknokratia": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Zev Deans.

«Το βίντεο του Zev έπιασε την παρανοϊκή αίσθηση του κομματιού και την επέκτεινε, δίνοντάς της μια νέα, οπτική επικράτεια», σχολίασαν σχετικά οι Oranssi Pazuzu.

Το "Uusi Τeknokratia" προλογίζει το νέο άλμπουμ Mestarin Kynsi, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 17 Απριλίου από τη Nuclear Blast.

{youtube}ScMbsZW3qn4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured