Μπάντα ονόματι Coronavirus, βγάζει τραγούδι με τίτλο "The End Is Near"

«Μαύρο» metal και «μαύρο» χιούμορ με τον κορωνοϊό

news.team
news.team
Θα γινόταν κι αυτό, με τα όσα ζούμε γύρω από την παγκόσμια επέλαση του κορωνοϊού. Κάποιοι, δηλαδή, θα έβρισκαν τα γεγονότα πρόσφορα για «μαύρο» χιούμορ και θα έσπευδαν να τα εκμεταλλευτούν αναλόγως.

Είδαμε λ.χ. κάποια πραγματικά έξυπνα καρτούν και memes να κυκλοφορούν στα social media, αν και η μπάντα που συστήνεται τώρα ως Coronavirus, δηλώνει ως έδρα της το Wuhan της Κίνας -απ' όπου ξεκίνησαν όλα- και δημοσιεύει το τραγούδι "The End Is Near" (το ακούτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης), το πάει σίγουρα ένα βήμα ακόμα πιο πέρα.

Το γκρουπ, βέβαια, το οποίο παίζει ένα black metal με έντονα doom στοιχεία, δεν είναι κινέζικο, αν και κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βρει ποιος βρίσκεται πίσω από τα καλλιτεχνικά ψευδώνυμα Ash Montag και Henne. Πολλοί πάντως εικάζουν ότι πρόκειται για Γερμανούς, τόσο από τα παραπάνω ονόματα, όσο και από μια σελίδα στο BandCamp που πλέον δεν υφίσταται.

Το «μήνυμα», πάντως, ελήφθη -όπως μπορείτε να δείτε από τα σχόλια των χρηστών στο YouTube, τα οποία υπερθεματίζουν σε μαύρο χιούμορ και καυστικότητα. «Italy tour was sick», σχολιάζει λ.χ. κάποιος, ενώ κάποιος άλλος προτρέπει τη μπάντα να σκεφτεί μια κοινή περιοδεία «με τους SARS και τους Swine Flu». Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν βρίσκουν τίποτα το αστείο σε αυτά, θεωρώντας τέτοιες απόπειρες χιούμορ ως τραβηγμένες και ακαλαίσθητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πρόκειται για την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησής μας το γεγονός ότι δεν έχει καταστήσει τα τεστ προσβάσιμα στο ευρύ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με σύνθημα το «Η απόσταση μας ενώνει», το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει την τέχνη στις οθόνες σας, αυτές τις μέρες που «μένουμε

FEATURED TODAY

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Για 3 δεκαετίες πρόσφεραν σφιχτοδεμένες συνθέσεις, συγκίνηση έτη φωτός μακριά από τη μελό, στίχους με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Top
0
Shares
0
Shares