Την παγκόσμια ανησυχία για τον κορωνοϊό συμμερίζεται και ο Bruce Springsteen, ο οποίος θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα, αλλά και ένα δώρο στους μουσικόφιλους εκείνους που κάνουν πράξη το Μένουμε Σπίτι, αναγκαζόμενοι να αλλάξουν άρδην την καθημερινότητά τους.

Έτσι, το Αφεντικό έκανε για πρώτη φορά διαθέσιμη στην ολότητά της τη συναυλία London Calling που έδωσε με τους E Street Band στο Hyde Park του Λονδίνου πίσω στο 2009 (στις 28 Ιουνίου, για την ακρίβεια, στα πλαίσια του φεστιβάλ Hard Rock Calling): μπορείτε να την απολαύσετε από την άνεση του σπιτιού σας, διαλέγοντας πώς προτιμάτε να τη δείτε από τις επιλογές εδώ. Στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης μπορείτε πάρετε μια «γεύση» βλέποντας την εκτέλεση στο "London Calling" μέσω YouTube.

Η συναυλία κυκλοφόρησε βέβαια σε DVD το 2010 (σε σκηνοθεσία Thom Zimney), αλλά τώρα προσφέρεται ψηφιακά στην πλήρη διάρκειά της, για πρώτη φορά. «Είναι ο δικός μου τρόπος να σας καλέσω στην απαιτούμενη κοινωνική απομάκρυνση αυτών των ημερών», διευκρίνισε ο Bruce Springsteen.

{youtube}8RxT5CBHsJA{/youtube}

Διαβάστε Ακόμα

Featured