Αναγκαστική αναβολή για τη φετινή Record Store Day

Σημαντικό το πλήγμα για αρκετά δισκοπωλεία ανά την υφήλιο

news.team
news.team
φωτογραφία: Burak Cingi

Για την Κυριακή 18 Απριλίου είχε σχεδιαστεί η φετινή Record Store Day, όμως οι παγκόσμιες εξελίξεις γύρω από την επέλαση του κορωνοϊού επηρεάζουν άμεσα τον όλο προγραμματισμό, οδηγώντας το ετήσιο γεγονός σε αναβολή.

Η Record Store Day 2020 θα λάβει λοιπόν χώρα το Σάββατο 20 Ιουνίου, ύστερα από σχετική απόφαση των διοργανωτών της, η οποία κοινοποιήθηκε μέσω των social media: «είμαστε σε καιρούς αβεβαιότητας δίχως προηγούμενο», τονίζουν, «και πρέπει να θέσουμε σε προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια του ευρύτερου κοινού».

«Είχε τεράστια επίδραση πάνω μας και ήδη υπάρχουν ακυρώσεις για πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή, όλα θα πάνε πίσω», είπε στο NME ο Elliott Oggers, υπάλληλος στο Rough Trade East. Την ίδια εικόνα μετέφερε και ο συνιδιοκτήτης του Monorail Music της Γλασκώβης, ο Dep Downie, επισημαίνοντας ωστόσο ότι «έτσι ήταν σωστό να γίνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

Το φεστιβάλ έγινε την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top