Έχει ήδη συζητηθεί στο εξωτερικό η νέα αυτοβιογραφία του Moby Then It Fell Apart (2019), η οποία αποτέλεσε άτυπη «συνέχεια» στο Porcelain του 2016, προσφέροντας εκτενή κάλυψη των παιδικών και των εφηβικών του χρόνων, καθώς και των αλλαγών που έφερε στη ζωή του η τεράστια παγκόσμια επιτυχία του Play, το 1999 (Η.Π.Α. #38, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #1, Καναδάς #11, Γερμανία #21).

Με τον τίτλο να λαμβάνεται από έναν στίχο του τραγουδιού του "Extreme Ways", ο Moby γίνεται ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, είτε αναπολεί τους έρωτές του στο λύκειο, είτε τα όσα ακολούθησαν την επιτυχία του Play. Τα οποία ήταν και λαμπερά μα και σκοτεινά, αφού από τη μια βρέθηκε να κάνει παρέα με τον David Bowie και τη Madonna, ενώ από την άλλη έπαιρνε συχνά ecstasy για πρωινό και έπινε βότκα κάθε μέρα. Δεν κρύβει, μάλιστα, ότι έφτασε να σκέφτεται ακόμα και τον θάνατο, ως λύτρωση.

Όλα αυτά, πλέον, θα μπορούμε να τα απολαύσουμε και στη γλώσσα μας, καθώς μετράμε αντίστροφα για την έκδοση της αυτοβιογραφίας στα ελληνικά.

Θα έχει τίτλο Κι Έτσι Διαλύθηκαν Όλα και κυκλοφορεί τη Δευτέρα 9 Μαρτίου σε μετάφραση Ανδρέα Μιχαηλίδη, από τις εκδόσεις Οξύ. Το βιβλίο έχει μέγεθος 432 σελίδες. Περιλαμβάνει επίσης και εισαγωγή, ειδικά γραμμένη από τον Στέφανο Τσιτσόπουλο.

{youtube}qT6XCvDUUsU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured