Το ηλεκτρονικό δίδυμο που έστησαν στο Reigate της Αγγλίας τα αδέρφια Howard & Guy Lawrence ακολουθώντας τα βήματα των μουσικών γονιών τους, αναδείχθηκε στα πλέον συζητημένα συγκροτήματα για τη δεκαετία των 2010s: οι Disclosure μετρούν 2 σερί νούμερο 1 άλμπουμ στην πατρίδα, τα οποία πούλησαν πολύ και στην Αμερική.

Τελευταία φορά που τους συναντήσαμε στη δισκογραφία ήταν το 2018, με το EP Moonlight. Πλέον όμως βρίσκονται σε οδό επιστροφής και τώρα, στα πλαίσια του σχετικού promo, δίνουν στη δημοσιότητα 3 καινούρια κομμάτια, το "Ecstacy", το "Tondo" και το "Expressing What Matters": μπορείτε να τα ακούσετε διαδοχικά, στους παρακάτω συνδέσμους.

{youtube}bo3SAp74mfk{/youtube}

«Το "Ecstacy" το γράψαμε στις αρχές του 2019», σχολιάζουν οι Disclosure, «καθώς μαζεύαμε samples από διάφορους soul και ντίσκο δίσκους της δεκαετίας του 1970». Πράγματι, το "Ecstacy" βασίζεται σε ένα sample από το "Fantasy" των Αμερικανών Aquarium Dream, τραγούδι από το 2ο τους άλμπουμ Fantasy (1978). Το "Tondo", πάλι, αντανακλά «το χρόνιο ενδιαφέρον μας για τη μουσική της Αφρικής, εδώ το sample προέρχεται από τον σπουδαίο Καμερουνέζο Eko Roosevelt». Όσο για το "Expressing What Matters", αυτό σαμπλάρει το "Lowdown" του Αμερικανού τραγουδοποιού Boz Scaggs, από το 1976.

{youtube}PD3u5P08UUE{/youtube}

Παραμένει ασαφές αυτήν τη στιγμή αν το "Ecstacy", το "Tondo" και "Expressing What Matters" θα μείνουν ως μεμονωμένες κυκλοφορίες, όλα πάντως δείχνουν ότι αποτελούν πρόλογο για τον νέο δίσκο των Disclosure, που έρχεται πολύ σύντομα.

{youtube}nXOSgekiAJc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured