Η Courtney Love τιμά την επέτειό της με τον Kurt Cobain, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τον γάμο τους στη Χαβάη

«Διάβολε, είναι σαν να τον βλέπω στην παραλία, να ροκάρει»

news.team
news.team
Υπήρξαν ένα από τα πιο διάσημα και συζητημένα ζευγάρια του rock 'n' roll ο Kurt Cobain και η Courtney Love, έστω και αν η μοίρα του γάμου τους έμελλε να σφραγιστεί από την αυτοκτονία του τραγουδιστή των Nirvana, το 1994.

Τώρα, 26 χρόνια αργότερα, η Courtney Love είναι πλέον 55 ετών, θυμάται όμως ξανά τη μέρα του γάμου τους, που έγινε στο Waikiki της Χαβάης τέτοια εποχή πριν 28 χρόνια, το 1992 -οι δυο τους έβγαιναν μόλις για μερικούς μήνες, τότε. Και για να τιμήσει την επέτειο, δημοσίευσε μέσω Instagram μια φωτογραφία των δυο τους από την τελετή, γράφοντας και ένα συνοδευτικό κείμενο.

Στο τελευταίο παραθέτει το τι έκανε στο τώρα, την ημέρα της επετείου («άναψα μερικά κεριά, πήγα βόλτα τον σκύλο, φάγαμε σούσι με την καλύτερή μου φίλη»), αντιδιαστέλλοντάς το με ό,τι αισθανόταν πριν 28 χρόνια:
«αισθανόμουν τόσο βαθιά, ενθουσιωδώς, ζαλιστικά ερωτευμένη. Και ήξερα πόσο τυχερή ήμουν. Ο άντρας αυτός, ήταν ένας άγγελος. Τον ευχαριστώ που με φρόντισε, όσο κι αν υπήρξαν βασανιστικά και χαοτικά τα τελευταία 28 χρόνια... Είμαι εδώ τώρα. Και όλα θα είναι ΟΚ, διάβολε, είναι σαν να τον βλέπω στην παραλία. Να ροκάρει. Τον σύζυγό μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Top