Υπήρξαν ένα από τα πιο διάσημα και συζητημένα ζευγάρια του rock 'n' roll ο Kurt Cobain και η Courtney Love, έστω και αν η μοίρα του γάμου τους έμελλε να σφραγιστεί από την αυτοκτονία του τραγουδιστή των Nirvana, το 1994.

Τώρα, 26 χρόνια αργότερα, η Courtney Love είναι πλέον 55 ετών, θυμάται όμως ξανά τη μέρα του γάμου τους, που έγινε στο Waikiki της Χαβάης τέτοια εποχή πριν 28 χρόνια, το 1992 -οι δυο τους έβγαιναν μόλις για μερικούς μήνες, τότε. Και για να τιμήσει την επέτειο, δημοσίευσε μέσω Instagram μια φωτογραφία των δυο τους από την τελετή, γράφοντας και ένα συνοδευτικό κείμενο.

Στο τελευταίο παραθέτει το τι έκανε στο τώρα, την ημέρα της επετείου («άναψα μερικά κεριά, πήγα βόλτα τον σκύλο, φάγαμε σούσι με την καλύτερή μου φίλη»), αντιδιαστέλλοντάς το με ό,τι αισθανόταν πριν 28 χρόνια:
«αισθανόμουν τόσο βαθιά, ενθουσιωδώς, ζαλιστικά ερωτευμένη. Και ήξερα πόσο τυχερή ήμουν. Ο άντρας αυτός, ήταν ένας άγγελος. Τον ευχαριστώ που με φρόντισε, όσο κι αν υπήρξαν βασανιστικά και χαοτικά τα τελευταία 28 χρόνια... Είμαι εδώ τώρα. Και όλα θα είναι ΟΚ, διάβολε, είναι σαν να τον βλέπω στην παραλία. Να ροκάρει. Τον σύζυγό μου».

{youtube}fregObNcHC8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured