news.team

Παρά τη σημαντική του σόλο καριέρα, για πολλούς από τους φίλους του indie rock ο Stephen Malkmus θα είναι για πάντα η «ψυχή» των Pavement, με τους οποίους και θα περιοδεύσει (τελικά) μέσα στο 2020, για 2 εορταστικές συναυλίες για τα 30 χρόνια από την ίδρυσή τους (1989). Και οι 2 θα λάβουν χώρα στα πλαίσια του φετινού Primavera Sound το καλοκαίρι -μία θα δοθεί στο κεντρικό φεστιβάλ, στη Βαρκελώνη, και άλλη μία στο παράρτημά του στο Πόρτο της Πορτογαλίας.

Παρά ταύτα, ο 53άχρονος Καλιφορνέζος θέλει να τονίσει ότι παραμένει συγκεντρωμένος στη σόλο πορεία του, έστω κι αν δεν πάει ούτε χρόνος από τον τελευταίο του δίσκο Groove Denied: πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε γι' αυτόν στις σελίδες μας ο Μιχάλης Τσαντίλας.

Έτσι, δίνει στη δημοσιότητα 2 καινούρια τραγούδια ονόματι "Xian Man" και "Brainwashed", τα οποία μπορείτε να ακούσετε διαδοχικά στους παρακάτω συνδέσμους -το δεύτερο έχει μάλιστα και επίσημο βιντεοκλίπ, γυρισμένο από τον Thibaut Charlut στη La Blogothèque του Παρισιού.

{youtube}7LU4rS7XOxw{/youtube}

Και τα 2 αυτά κομμάτια προλογίζουν το σόλο (χωρίς τους Jicks) άλμπουμ Traditional Techniques, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου από τη Matador.

{youtube}_6sTrx6l7ZE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured