Η Anna Calvi στην Εδέμ, μαζί με τη Charlotte Gainsbourg

Ακούστε μια νέα, απογυμνωμένη εκδοχή σε ένα ήδη δημοσιευμένο τραγούδι

news.team
news.team
Υπήρξε από τα πιο συζητημένα πρόσωπα στο εναλλακτικό στερέωμα της δεκαετίας που μόλις έφυγε η Anna Calvi και ευτυχήσαμε να τη δούμε και στην Ελλάδα, «τώρα που συμβαίνει»: πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε ο Άγγελος Κλειτσίκας στις σελίδες μας, για τον περσινό της ερχομό στην Αθήνα.

Τελευταία μέχρι σήμερα δουλειά της Αγγλίδας τραγουδοποιού ήταν το άλμπουμ Hunter του 2018 (Βρετανία #22, Αυστραλία #48, Γαλλία #59, Γερμανία #42), τώρα όμως επιστρέφει στο προσκήνιο με το τραγούδι "Eden", το οποίο τη βρίσκει μάλιστα να συνεργάζεται με την Charlotte Gainsbourg: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Eden" είναι βέβαια τραγούδι που το γνωρίζαμε από το Hunter, εδώ όμως προσφέρεται σε μια καινούρια, απογυμνωμένη εκδοχή. Η οποία προλογίζει ένα νέο άλμπουμ ονόματι Hunted, που είναι ολόκληρο μια φρέσκια, πιο λιτή ματιά στο Hunter, με πολλούς καλεσμένους -ανάμεσά τους ανακοινώθηκε ήδη ο Joe Talbot των Idles και η Julia Holter.

«Σε ένα διάλειμμα που έκανα από τις ζωντανές εμφανίσεις», εξηγεί η Calvi, «άκουσα ξανά τις πρώτες ηχογραφήσεις που είχα κάνει καθώς έφτιαχνα το Hunter -και βρήκα ότι διέθεταν κάτι πολύ άμεσο και προσωπικό, στο οποίο θέλησα να ξαναγυρίσω, προσκαλώντας μαζί μου διάφορες αγαπημένες φωνές». Όσο για τη συνεργασία με τη Gainsbourg για το "Eden", σχολίασε ότι «έμαθα τόσα πολλά από εκείνη, για το τι σημαίνει να είσαι τραγουδίστρια. Εξαρχής, όταν πρωτοέγραψα το συγκεκριμένο κομμάτι είχα τη δική της φωνή στο μυαλό μου».

Το Hunted θα κυκλοφορήσει από τη Domino στις 6 Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε το βίντεο κλιπ για το κομμάτι «Αυτά Είναι Τα Όνειρα», με συμμετοχή του Θοδωρή Μαυρογιώργη.

Κι ακόμα είμαστε στην αρχή. Φανταστείτε τι έχουν να δουν τα ματάκια μας...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το ομώνυμο ντεμπούτο των Central Pozitronics και αφήνει ντόπιες λεπίδες ελικοπτέρων να τον πετσοκόψουν.

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Lady Gaga σε αντίστροφη μέτρηση.

Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία του George Floyd που έκανε τη Μινεάπολις το δυναμίτη μιας φλεγόμενη Αμερικής, ο Μάκης Μηλάτος ξεκινάει από αυτό το

Top
0
Shares