Πατριός και γιος δεν είναι και το πλέον συνηθισμένο «ζευγάρι» στη δισκογραφία, ωστόσο ο Sufjan Stevens με τον Lowell Brams το έχουν ξανακάνει και στο παρελθόν -διατηρούν άλλωστε άριστες σχέσεις. Και καθώς φαίνεται, επιθυμούν να το ξαναδοκιμάσουν και τώρα.

Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "The Unlimited": μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που έφτιαξε γι' αυτό η Deborah Johnson.

Ο 44άχρονος τραγουδοποιός από το Ντιτρόιτ έχει πίσω του μια πολύ πετυχημένη δεκαετία, στην οποία κατέθεσε έναν από τους δίσκους που τη χαρακτήρισαν (το Carrie & Lowell του 2016, δείτε εδώ την κριτική του Μιχάλη Τσαντίλα), αλλά βρέθηκε και υποψήφιος για Όσκαρ Τραγουδιού (για το "Mystery Of Love", 2017). Είναι λοιπόν λογικό ότι θέλει να μπει με το δεξί στα '20s -αν και το "The Unlimited" τον βρίσκει σε κατευθύνσεις που ίσως απογοητεύσουν τους αμιγώς indie fans.

«Δουλεύουμε εδώ και χρόνια», αποκάλυψε ο Stevens, «αλλά ξέρετε πώς πάει με τα τζαμαρίσματα, συνήθως το 90% απ' ό,τι βγαίνει είναι φριχτό, αλλά, αν είσαι τυχερός, το 10% μπορεί να είναι μαγικό».

Το "The Unlimited" προλογίζει τον νέο δίσκο Aporia, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου από την Asthmatic Kitty , το label που έχουν από κοινού ο Brams με τον Stevens. Στη δισκογραφία του τελευταίου θα διαδεχθεί το non-album single του 2019 "Love Yourself"

{youtube}Ilaif-4Q3zw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured