Στα 52 του χρόνια φέτος, ο Jérôme Coumet μπορεί να μην είναι γνωστός έξω από τη χώρα του, ωστόσο είναι ένας από τους πιο αγαπητούς δημάρχους στο Παρίσι, καθώς εκλέγεται με τους Σοσιαλδημοκράτες στο 13ο διαμέρισμα (arrondissement municipaux) της γαλλικής πρωτεύουσας από το 2008.

Τώρα, ωστόσο, βλέπει το όνομά του να κάνει τον γύρο του κόσμου στα μουσικόφιλα media, καθώς με δική του απόφαση ένας από τους δρόμους του δήμου του θα μετονομαστεί μέσα σε 2020, λαμβάνοντας το όνομα του David Bowie.

Μιλώντας στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, ο Coumet αποκάλυψε ότι είναι μεγάλος fan του Δούκα, έχοντας ως αγαπημένο του τραγούδι το "Let's Dance". Υπογράμμισε βέβαια πως, για την ώρα, το όλο θέμα είναι απλά μια πρότασή του προς το δημοτικό συμβούλιο, το οποίο θα συνεδριάσει σχετικά μέσα στον Φεβρουάριο. «Δεν αναμένω πάντως να υπάρξουν αντιρρήσεις», σχολίασε.

Δεν είναι ακόμα σαφές, επίσης, ποιος ακριβώς δρόμος θα μετονομαστεί σε David Bowie. Θα είναι πάντως κάποιος πλησίον του σιδηροδρομικού σταθμού του Austerlitz.

{youtube}VbD_kBJc_gI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured