Το Παρίσι μετονομάζει έναν από τους δρόμους του σε David Bowie

Κάποιος δήμαρχος είναι μεγάλος fan...

news.team
news.team
Στα 52 του χρόνια φέτος, ο Jérôme Coumet μπορεί να μην είναι γνωστός έξω από τη χώρα του, ωστόσο είναι ένας από τους πιο αγαπητούς δημάρχους στο Παρίσι, καθώς εκλέγεται με τους Σοσιαλδημοκράτες στο 13ο διαμέρισμα (arrondissement municipaux) της γαλλικής πρωτεύουσας από το 2008.

Τώρα, ωστόσο, βλέπει το όνομά του να κάνει τον γύρο του κόσμου στα μουσικόφιλα media, καθώς με δική του απόφαση ένας από τους δρόμους του δήμου του θα μετονομαστεί μέσα σε 2020, λαμβάνοντας το όνομα του David Bowie.

Μιλώντας στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, ο Coumet αποκάλυψε ότι είναι μεγάλος fan του Δούκα, έχοντας ως αγαπημένο του τραγούδι το "Let's Dance". Υπογράμμισε βέβαια πως, για την ώρα, το όλο θέμα είναι απλά μια πρότασή του προς το δημοτικό συμβούλιο, το οποίο θα συνεδριάσει σχετικά μέσα στον Φεβρουάριο. «Δεν αναμένω πάντως να υπάρξουν αντιρρήσεις», σχολίασε.

Δεν είναι ακόμα σαφές, επίσης, ποιος ακριβώς δρόμος θα μετονομαστεί σε David Bowie. Θα είναι πάντως κάποιος πλησίον του σιδηροδρομικού σταθμού του Austerlitz.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πρώτες συσκευές ξεκίνησαν να αποστέλλονται σε ενδιαφέρομενους από τις Η.Π.Α. για δοκιμή. Και μαντέψτε τι θα ...

"Δεν δοκιμάσαμε να γράψουμε ακόμα ένα 'Tainted Love'. Ίσως θα έπρεπε!", δήλωσε ο Dave Ball

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top