news.team

Μπορεί η είδηση να χάθηκε μέσα στον καταιγισμό γιορτινών κυκλοφοριών από Η.Π.Α. και Βρετανία και στο παραδοσιακό «διάλειμμα» που κάνει τα Χριστούγεννα η διεθνής μουσική βιομηχανία, όμως οι Unknown Mortal Orchestra επέστρεψαν με νέο κομμάτι: το λένε "SB-07", είναι ορχηστρικό και μπορείτε να το ακούσετε μέσω BandCamp, πατώντας εδώ.

Το γκρουπ του Ruban Nielson ήταν ένα από τα πιο συζητημένα της δεκαετίας που μόλις τέλειωσε για την εκ νέου αναβίωση του ψυχεδελικού ήχου, όπως συντελέστηκε μέσα στο indie πλαίσιο.

Το τελευταίο τους άλμπουμ IC-01 Hanoi (2018), ωστόσο, επιχειρώντας να αλλάξει ηχητική πλεύση, μάλλον τους βρήκε να χάνουν κοινό, μην καταφέροντας να διακριθεί στα charts Βρετανίας, Η.Π.Α., Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, όπως προηγούμενοι δίσκοι σαν π.χ. το Sex & Food (επίσης 2018, δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Άγγελος Κλειτσίκας πατώντας εδώ).

Παραμένει ασαφές, ως τώρα, αν το "SB-07" είναι μεμονωμένη κυκλοφορία (non-album single) ή αν αποτελεί προάγγελο κάποιου νέου δίσκου, που βρίσκεται στα σκαριά.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured