φωτογραφία: Carolina Faruolo

Υπήρξαν ένα από τα πιο συζητημένα ονόματα του 2019 στο εναλλακτικό στερέωμα οι Ιρλανδοί Fontaines D.C., πολλοί μάλιστα ενθουσιώδεις βρήκαν ότι καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς ήταν το δισκογραφικό τους ντεμπούτο Dogrel (Ιρλανδία #4, Βρετανία #9, Γαλλία #75, Γερμανία #92) -για μια πιο ...συγκρατημένη αποτίμηση πατήστε εδώ, και δείτε τι έγραψε στις δικές μας σελίδες γι' αυτό ο Άγγελος Κλειτσίκας.

Σε κάθε περίπτωση, το γκρουπ συνεχίζει τώρα το σχετικό promo δημοσιεύοντας ένα επίσημο βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Liberty Belle":

«Το Liberty Belle" είναι μια ελεγεία για τον θάνατο του παλιού Δουβλίνου», δήλωσε στον βρετανικό Τύπο o τραγουδιστής της μπάντας Grain Chatten, «γραμμένο από ανθρώπους που δεν αντέχουν οικονομικά τη νέα πρωτεύουσα της Ιρλανδίας».

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2019 είχαμε την ευκαιρία να δούμε τους Fontaines D.C. και στην Αθήνα «τώρα που συμβαίνουν», καθώς εμφανίστηκαν στην 4η μέρα του Release Athens Festival, πλαισιώνοντας τους New Order. Πατώντας εδώ, μπορείτε να βρείτε την ανταπόκριση της Τάνιας Σκραπαλιώρη.

{youtube}HgLypctZ9Gs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured