Δωρεάν προβολή στο Backstage Film Festival.

"Straight To Hell", πηγαίνει ο Ozzy Osbourne

Δείτε το καινούριο του βιντεοκλίπ, για ένα τραγούδι με τον Slash των Guns N' Roses στην κιθάρα

news.team
news.team
φωτογραφία: Ross Halfin

Ξέρει πώς να μένει στην επικαιρότητα ο Ozzy Osbourne, με διάφορους τρόπους.

Αφού λοιπόν κάλυψε μεγάλο μέρος της τρέχουσας δεκαετίας με την εκ νέου δράση του με τους Black Sabbath (συναυλιακή, μα και δισκογραφική), από το 2011 ως το 2017, είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει στη σόλο καριέρα, 9 χρόνια μετά το άλμπουμ Scream του 2010 (Η.Π.Α. #4, Βρετανία #12, Αυστραλία #11, Γαλλία #49, Καναδάς #4, Γερμανία #7, Ιαπωνία #11, Ελλάδα #1).

Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, δίνεται τώρα στη δημοσιότητα ένα επίσημο βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Straight To Hell", στο οποίο κιθάρα παίζει ο Slash των Guns N' Roses: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Straight To Hell" προλογίζει τον νέο δίσκο Ordinary Man, ο οποίος θα κυκλοφορήσει μέσα στον μήνα αυτόν, από την Epic.

Στις ηχογραφήσεις τον πλαισιώνουν ο Duff McKagan των Guns N' Roses (μπάσο) και ο Chad Smith των Red Hot Chili Peppers (ντραμς). Όσο για το τι να περιμένουμε; «Είναι πολύ πιθανόν το πιο σημαντικό άλμπουμ που έχω κυκλοφορήσει εδώ και καιρό», δηλώνει ο Osbourne, «ίσως το πιο σημαντικό μετά το No More Tears (1991)».

FEATURED TODAY

Πώς το #BookTok κάνει influencing στην εκδοτική βιομηχανία; H Τάνια Σκραπαλιώρη ψάχνει εκείνη τη γωνιά του TikTok που κάνει την Gen Z (και όχι μόνο) να σκρολάρει σε σελίδες και έξω από οθόνες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας κερνάει τα δισκάκια που τόσο περιμένετε.

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Top