Φέτος το καλοκαίρι, είδαμε τη δισκογραφική επιστροφή του διδύμου Freddie Gibbs & Madlib, οι οποίοι στάθηκαν υπεύθυνοι για το άλμπουμ Piñata πίσω στο 2014 (Η.Π.Α. #39, Βρετανία #142). Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι είχε γράψει τότε στις σελίδες μας γι' αυτό ο Τάσος Μαγιόπουλος.

Το Bandana τους χάρισε μάλιστα μία ακόμα μεγαλύτερη εμπορική αποδοχή (Η.Π.Α. #21, Βρετανία #88, Αυστραλία #61, Γερμανία #82), ενώ τους είδε να γράφουν και τραγούδι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ("Giannis", σε συνεργασία με τον Anderson .Paak).

Τώρα, το σχετικό promo συνεχίζεται με ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Gat Damn": το σκηνοθέτησε ο M. Corey Whitted και, όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, έχει ως πρωταγωνιστή τον Gibbs, ο οποίος παίζει μια παλιά (φανταστική) φίρμα του R&Β, ονόματι Freddie Kane.

Στο βιντεοκλίπ εμφανίζεται και ο underground ράπερ G Perico (είναι ο βιολιστής της μπάντας του Kane), ενώ βλέπουμε και τον ηθοποιό Slink Johnson (ως μπασίστα), γνωστό στην Αμερική από το επιτυχημένο τηλεοπτικό σίριαλ Black Jesus.

{youtube}yfgSNegNc8w{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured