news.team

Ενώ ακόμα απασχολεί τους μουσικόφιλους με τον νέο του δίσκο Ghosteen (Αυστραλία #2, Η.Π.Α. #108, Βρετανία #4, Γαλλία #22, Καναδάς #93, Γερμανία #6), για τον οποίον μπορείτε παρεμπιπτόντως να διαβάσετε σήμερα και τη διθυραμβική κριτική του Δημήτρη Μεντέ στις σελίδες μας (εδώ), ο Nick Cave ήδη προετοιμάζει το επόμενό του βήμα.

Αυτήν όμως τη φορά δεν πρόκειται για κάποιο καινούριο άλμπουμ με τους Bad Seeds, αλλά για ένα βιβλίο. Και συγκεκριμένα για μια εικονογραφημένη αυτοβιογραφία με τίτλο Stranger Than Kindness, την οποία έχει επιμεληθεί ο ίδιος, σε συνεργασία με τον συγγραφέα Dancey Steinke.

Όπως μαθαίνουμε, το βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2020, ως συνοδευτικό της έκθεσης Stranger Than Kindness: The Nick Cave Exhibition, η οποία θα στηθεί στο Black Diamond της Κοπεγχάγης (Δανία), περιλαμβάνοντας ζωγραφική του, χειρόγραφα, βίντεο και πολλά προσωπικά αντικείμενα.

Όσο για το περιεχόμενο, δεν μαθαίνουμε πολλά, τουλάχιστον σε αυτήν τη φάση. Παρά μόνο ότι θα φιλοξενούνται «σχόλια και στοχασμοί» του Cave.

{youtube}VJTjsVSzQ1Q{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured