Νέο βιντεοκλίπ από τους Wilco

Δείτε το "Before Us"

news.team
news.team
Πάνε 18 χρόνια από το Yankee Hotel Foxtrot του 2001 (Η.Π.Α. #13, Βρετανία #40, Αυστραλία #43, Γαλλία #124, Γερμανία #29), έναν δίσκο οριακό για τα alternative πράγματα της προηγούμενης δεκαετίας. Αλλά οι Wilco του Jeff Tweedy παραμένουν ενεργοί, συνεχίζοντας μάλιστα να βγάζουν καλούς και πετυχημένους δίσκους: πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας ο Άγγελος Κλειτσίκας για το φετινό Ode To Joy (Η.Π.Α. #21, Βρετανία #29, Αυστραλία #23, Γαλλία #193, Καναδάς #77, Γερμανία #25).

Τώρα, το σχετικό promo συνεχίζεται με τη δημοσιοποίηση ενός επίσημου βιντεοκλίπ, για το τραγούδι "Before Us": το σκηνοθέτησε ο Zoran Orlic και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κλιπ βοηθάει παράλληλα και την τρέχουσα περιοδεία των Wilco στην πατρίδα Αμερική, που προβλέπεται να τους κρατήσει απασχολημένους μέχρι (και) τον Ιούνιο του 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O frontman των Arcade Fire ανακοίνωσε τον δεύτερο σόλο δίσκο του. Ακούστε το πρώτο single, "Surrender".

Πάνω από 3 εκατ. μουσικά αναμνηστικά έχουν πωληθεί ανά τον κόσμο τον τελευταίο χρόνο, μέσα από την πλατφόρμα της eBay.

Ακούστε και δείτε το "Monumental" στο οποίο ο μουσικός «πειράζει» τον Ολυμπιακό Ύμνο για τις ανάγκες της ...

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με έναν χατζημεταλλά,

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Top