φωτογραφία: Eric Ogden

Παρότι κυκλοφόρησε το 2012 έναν δίσκο που για πολλούς ανήκει στους καλύτερους της τρέχουσας δεκαετίας, με τον τίτλο-σιδηρόδρομο The Idler Wheel Is Wiser Than the Driver of the Screw and Whipping Cords Will Serve You More Than Ropes Will Ever Do, και παρότι τον είδε να πηγαίνει καλά τόσο εμπορικά (Η.Π.Α. #3, Βρετανία #68, Αυστραλία #23, Γαλλία #54, Καναδάς #13, Γερμανία #56, Ιαπωνία #68), όσο και σε επίπεδο κριτικής (δείτε τι έγραψε στις δικές μας σελίδες γι' αυτόν ο Άγγελος Γεωργιόπουλος, πατώντας εδώ), η Fiona Apple σιώπησε στη συνέχεια.

Τώρα, όμως, η Νεοϋορκέζα τραγουδοποιός επιστρέφει στο προσκήνιο διασκευάζοντας το "The Whole Of The Moon", ένα από τα αγαπημένα τραγούδια των Waterboys: μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "The Whole Of The Moon" προέρχεται από το άλμπουμ των Waterboys This Is The Sea και πίσω στο 1985 τους χάρισε την πρώτη τους σημαντική επιτυχία (Βρετανία #26, Αυστραλία #12). Παρεμπιπτόντως, το γκρουπ θα βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα, μετά από πολλά χρόνια, για 2 συναυλίες στο Piraeus Academy -σήμερα Πέμπτη 21 και αύριο Παρασκευή 22 Νοεμβρίου.

Η διασκευή της Fiona Apple ακούστηκε στο φινάλε της 5ης σαιζόν του δημοφιλούς στις Η.Π.Α. δραματικού σίριαλ The Affair. Με αυτήν, η σειρά έφτασε και στο οριστικό της τέλος. Παραμένει ωστόσο άγνωστο αν θα την ακούσουμε και στη δισκογραφία, παρ' όλο που η ίδια η τραγουδοποιός αποκάλυψε φέτος ότι ετοιμάζει όντως ένα νέο άλμπουμ, το οποίο «βρίσκεται στα τελικά του στάδια, με σκοπό να βγει στο πρώτο μισό του 2020». Για να δούμε...

{youtube}89DxrWX1v3w{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured