news.team

φωτογραφία: Katie Spoleti

Ως γνωστόν, ο Mark Ronson ποτέ δεν κάθεται στ' αυγά του και μάλλον δεν είναι και τόσο εύκολο κάτι τέτοιο ούτως ή άλλως, αφού είναι ένα από τα πλέον περιζήτητα ονόματα του σήμερα, όσον αφορά την παραγωγή -φήμη που έχτισε δουλεύοντας με την Amy Winehouse στα '00s.

Νωρίτερα φέτος τον είδαμε να επιστρέφει στην προσωπική του δισκογραφία με το επιτυχημένο άλμπουμ Late Night Feelings (Η.Π.Α. #61, Βρετανία #4, Αυστραλία #7, Γαλλία #47, Καναδάς #42, Γερμανία #56, Ιαπωνία #73), για το οποίο μπορείτε να δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος, πατώντας εδώ. Ήδη όμως τώρα έχει σαλπάρει για νέες περιπέτειες, συναντώντας τον (εικονιζόμενο) Anderson .Paak για ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Then There Were Two": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Then There Were Two" προλογίζει το soundtrack της animated ταινίας των Troy Quane & Nick Bruno Spies In Disguise, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η φωνή του Will Smith, στον ρόλο του Lance Sterling. Η ταινία θα βγει στα αμερικάνικα σινεμά ανήμερα Χριστούγεννα, ενώ το soundtrack θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου από τη Sony Music. Στην Ελλάδα θα έρθει σε διανομή της Panik Records.

{youtube}rcUJq7wgdqs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured