Ξεκινώντας το 1981 από το Λονδίνο, οι Pet Shop Boys μπόρεσαν να αποκτήσουν μια σπάνια και ζηλευτή φήμη, η οποία στο pop στερέωμα μπορεί ίσως να παραβληθεί μόνο με εκείνη των Bee Gees και των Abba. Το δε κοινό τους έχει ανταμείψει με παγκόσμιες πωλήσεις της τάξης των 100.000.000 αντιτύπων, κάτι που τους κάνει κατόχους του ρεκόρ Γκίνες για το πιο πετυχημένο βρετανικό δίδυμο στην ιστορία της δισκογραφημένης μουσικής.

Neil Tennant και Chris Lowe μας είχαν επισκεφτεί στις αρχές της χρονιάς με το EP Agenda (Βρετανία #7), συνεχίζοντας την άνοιξη με το ζωντανά ηχογραφημένο στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου (2018) Inner Sanctum (Γερμανία #11). Παρά ταύτα, πλέον βρίσκονται σε οδό πλήρους δισκογραφικής επιστροφής. Και, στα πλαίσια του σχετικού promo, δίνουν τώρα στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Burning The Heather": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Burning The Heather" προλογίζει το νέο άλμπουμ Hotspot, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου 2020 από την x2. Θα το ακολουθήσει δε μια νέα περιοδεία, που καθώς φαίνεται θα βασίζεται σε best of setlist. Για την ώρα δείχνει να προορίζεται για τη Βρετανία, μπορούμε όμως πάντα να ελπίζουμε και σε ευρωπαϊκό σκέλος.

{youtube}FihJNvzziXY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured