Ακολουθώντας αντισυμβατικές λογικές και ρίχνοντας φως σε όσα τον απασχολούν στη μη καλλιτεχνική του ζωή, ο 25χρονος Thebe Neruda Kgositsile από το Σικάγο πέτυχε πέτυχε να γίνει ένας από τους πιο συζητημένους ράπερ του σήμερα, δρώντας με το καλλιτεχνικό παρατσούκλι Earl Sweatshirt.

Το τελευταίο του μέχρι στιγμής άλμπουμ Some Rap Songs (2018), έδειξε μάλιστα ότι έχει την αποδοχή και του κοινού, σκαρφαλώνοντας στο #17 των Η.Π.Α., στο #75 της Βρετανίας, στο #40 της Αυστραλίας και στο #31 του Καναδά (δείτε εδώ τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Χάρης Συμβουλίδης).

Κινούμενος γρήγορα, ο Earl Sweatshirt κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ Feet Of Clay πάνω στο κλείσιμο του Οκτώβρη. Και, στα πλαίσια του σχετικού promo, δίνει στη δημοσιότητα ένα επίσημο βιντεοκλίπ για το τραγούδι "EAST": το σκηνοθέτησε και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Όσο για το νέο άλμπουμ; Σύμφωνα με τον ίδιο τον Αμερικανό ράπερ είναι «μια συλλογή παρατηρήσεων και συναισθημάτων ηχογραφημένων κατά τους επιθανάτιους ρόγχους μιας καταρρέουσας αυτοκρατορίας».

{youtube}uxdY_6JTIO4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured