Όσοι γνώρισαν τον Mike Patton ως τραγουδιστή των Faith No More, ακολουθώντας έκτοτε τα βήματά του, γνωρίζουν ασφαλώς καλά ότι του αρέσει να εξερευνά διάφορες μουσικές κατευθύνσεις.

Φέτος, λοιπόν, ο 51χρονος Καλιφορνέζος μπλέχτηκε σε νέες περιπέτειες, κυκλοφορώντας μια σόλο δουλειά με τον Γάλλο συνθέτη Jean-Claude Vannier. Την πρώτη του μετά το Bacteria Cult του 2016, για το οποίο είχε συνεργαστεί με τον Νορβηγό δημιουργό John Erik Kaada.

Το άλμπουμ Corpse Flower βγήκε τον Σεπτέμβριο από την Ipecac και ήδη αρκετοί το θεωρούν ως ένα από τα καλύτερα του 2019, όσον αφορά τον rock ήχο. Τώρα, το σχετικό promo τονώνεται με ένα ακόμα επίσημο βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "A Schoolgirls' Day": το σκηνοθέτησε ο Nino Del Padre και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κλιπ περιλαμβάνει και αρχειακό υλικό από το κλασικό horror φιλμ του Herk Harvey Carnival Of Souls (1962). «Κάποιες σκηνές ήταν λες και είχαν φτιαχτεί για να συνοδεύουν οπτικά το συγκεκριμένο τραγούδι», σχολίασε ο Del Padre.

{youtube}VJtfmkEk6CI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured