news.team

Υπήρξαν χρόνια, εκεί στο γύρισμα των zeros προς τα '10s, που οι Νεοϋορκέζοι Pains Of Being Pure At Heart έγιναν darlings της παγκόσμιας indie κοινότητας: το ντεμπούτο τους The Pains Οf Being Pure Αt Heart το 2009 (H.Π.Α. #209) γνώρισε μεγάλες underground δόξες, ενώ είδαν κατόπιν τον 2ο δίσκο τους Belong (2011) να μπαίνει στο αμερικάνικο top-100 (#92), αλλά και να τους κερδίζει μικρή αποδοχή και στη Βρετανία (#109).

Έκτοτε, ωστόσο, τα πράγματα δεν κύλησαν πολύ αρμονικά, με αποτέλεσμα μέσα στην τρέχουσα δεκαετία ο ιδρυτής και βασικός «νους» της μπάντας, Kip Berman, να μείνει ως μοναδικό σταθερό μέλος. Ο δε τελευταίος τους δίσκος The Echo Of Pleasure πίσω στα 2017, απέτυχε να κάνει την παραμικρή αίσθηση.

Τώρα, λοιπόν, ο Berman ξαναστρέφει πάνω του το φως των προβολέων της δημοσιότητας ανακοινώνοντας τη διάλυση των Pains Of Being Pure At Heart, μετά από 12 χρόνια πορείας.

«Ήταν ένα ξεχωριστό σημείο στη ζωή μου», έγραψε αποχαιρετώντας τους fans, «ξεκίνησα το γκρουπ όταν μετακόμισα στη Νέα Υόρκη και ολοκλήρωσα τον τελευταίο μας δίσκο πάνω που γεννήθηκε η κόρη μου και μετακόμισα στο Princeton του Νιού Τζέρσεϊ». Ο Berman θα συνεχίσει να βρίσκεται στη μουσική, αλλά ως σόλο καλλιτέχνης πλέον.

{youtube}f630Fx79uUo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured