Δεν πάνε παρά μερικοί μόνο μήνες από την εντυπωσιακή επιστροφή των Rammstein, με ένα ομώνυμο άλμπουμ (Γερμανία #1, Η.Π.Α. #9, Βρετανία #3, Αυστραλία #5, Γαλλία #1, Καναδάς #5, Ιαπωνία #39, Ελλάδα #4), το οποίο έσπασε μια δισκογραφική σιωπή 10 χρόνων.

Παρότι όμως το γερμανικό γκρουπ είναι απασχολημένο με τα της προώθησης και της σχετικής περιοδείας, ο τραγουδιστής τους Till Lindemann ξεφεύγει από τη «γραμμή», επανενεργοποιώντας το προσωπικό του γκρουπ Lindemann. Και δίνει τώρα στη δημοσιότητα ένα ακόμα καινούριο τραγούδι, με τίτλο "Ich Weiß Es Nicht": μπορείτε να το ακούσετε στον αμέσως παρακάτω σύνδεσμο, αλλά να βρείτε και ένα επίσημο remix από τους θρυλικούς Ministry στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

{youtube}4r9bF2FyoDc{/youtube}

Οι Lindemann -καρπός μιας συνεργασίας του Till Lindemann με τον Peter Tägtgren των Hypocrisy- είχαν πρωτοφανεί το 2015 με το άλμπουμ Skills In Pills και τους βρήκε να γνωρίζουν αξιοσημείωτη επιτυχία στις διεθνείς μουσικές αγορές (Γερμανία #1, Η.Π.Α. #144, Βρετανία #35, Αυστραλία #17, Γαλλία #16, Καναδάς #15), αλλά και να λαμβάνουν συμπαθητικές κριτικές: πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε τι έγραψε τότε στις δικές μας σελίδες ο Παναγιώτης Λουκάς.

Το "Ich Weiß Es Nicht" προλογίζει το δεύτερο άλμπουμ των Lindemann F & M, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου από την Universal.

{youtube}CIvY2yY6JGA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured