Σόλο περιπέτειες για τον τραγουδιστή των Alice In Chains

Ο William DuVall τα ήθελε όλα πίσω στο σχήμα «μία φωνή και μια κιθάρα»

news.team
news.team
φωτογραφία: Χάρης Σφακιανάκης

Η καλοκαιρινή έλευση των Alice In Chains στην Ελλάδα, για μια headline εμφάνιση στα πλαίσια της 8ης ημέρας του Release Athens Festival 2019, έδειξε ότι, παρά τις γκρίνιες των παλιών οπαδών για τη συνέχιση του γκρουπ μετά τον θάνατο του Layne Staley, μεγάλη μερίδα κόσμου στηρίζει την εποχή του William DuVall (δείτε τα όσα έγραψε ο ανταποκριτής μας Παναγιώτης Λουκάς, εδώ).

Τώρα, ο 52χρονος τραγουδιστής από την Washington D.C. χρησιμοποιεί την όλη απήχηση για να αποτολμήσει το πρώτο καθαρά σόλο βήμα του -καθώς μέχρι τώρα έχει δράσει μόνο ως μέλος σε συγκροτήματα. Στον σύνδεσμο λοιπόν παρακάτω, μπορείτε να πάρετε μια «γεύση» ακούγοντας το τραγούδι "White Hot".

Το "White Hot" ανήκει στο άλμπουμ One Alone, το οποίο κυκλοφόρησε από τη DVL Recordings την Παρασκευή που μας πέρασε.

«Ήθελα να τα γυρίσω όλα στο σχήμα μία φωνή και μια κιθάρα», δήλωσε ο Αμερικανός τραγουδιστής στο περιοδικό Antihero, «το θεωρώ ως ιδανικό σημείο εκκίνησης για να φτιάξω κι άλλους δίσκους που θα βγουν κάτω από το όνομά μου».

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με έναν χατζημεταλλά,

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Top