Νέο βιντεοκλίπ για τους Chromatics, που επέστρεψαν 7 χρόνια μετά τον τελευταίο τους δίσκο

Δείτε το "You're No Good"

news.team
news.team
Τα πολλά πρόσωπα των Chromatics έχουν ίσως μπερδέψει το κοινό: όταν εμφανίστηκαν στις αρχές των '00s χρώσταγαν αρκετά στη «φασαριόζικη» πλευρά του αμερικάνικου punk, όταν πήγαν στην Italians Do It Better το 2007 για το άλμπουμ Night Drive λάνσαραν έναν ήχο επηρεασμένο από τα disco ηλεκτρονικά των 1980s, ενώ στο Kill For Love του 2012 (Η.Π.Α. #204) αγκαλιάστηκαν από το indie κοινό, λαμβάνοντας ένα (πολύ γενναιόδωρο) 8,7 από το Pitchfork.

Έκτοτε μεσολάβησαν 7 χρόνια σιωπής κι ένα σίριαλ γύρω από ένα άλμπουμ που ήταν να βγει το 2015 μα δεν εμφανίστηκε τελικά ποτέ. Ωστόσο η live εμφάνιση της μπάντας στο φινάλε του πρώτου επεισοδίου της τηλεοπτικής επανόδου του θρυλικού Twin Peaks (2017), έδειξε ότι το κοινό που τους ακολουθούσε δεν τους είχε ξεχάσει.

Αυτές τις μέρες το γκρουπ του Johnny Jewel και της Ruth Radelet επέστρεψε με το φρέσκο άλμπουμ Closer To Grey και η αγωνία είναι μεγάλη για το αν θα καταφέρει να σπάσει το φράγμα του αμερικάνικου top-200. Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα επίσημο βιντεοκλίπ για το τραγούδι "You're No Good": το σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Jewel και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Η μουσική, είναι φάρμακο», είναι η μόνη και εξαιρετικά λακωνική δήλωση που έκανε ο Jewel εκ μέρους της μπάντας, αναφορικά με τον καινούριο δίσκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H κατάσταση της βρετανίδας μουσικού «είναι σταθερή και ανταποκρίνεται στη θεραπεία», σύμφωνα με το management της.

«Πρόκειται για την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησής μας το γεγονός ότι δεν έχει καταστήσει τα τεστ προσβάσιμα στο ευρύ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

FEATURED TODAY

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Για 3 δεκαετίες πρόσφεραν σφιχτοδεμένες συνθέσεις, συγκίνηση έτη φωτός μακριά από τη μελό, στίχους με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Top
0
Shares
0
Shares